keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Keskiviikkona 13.4.16 klo 16

Bussimatka Lehtisaaresta Piispalaan kesti 1 h 45 min. Matka meni nopeasti ja bussissa oli yllättävän rauhallista. Kaikkia taisi jännittää...

Perille päästyämme opet kävivät infossa ja saimme ohjeet viedä matkatavarat päärakennuksen aulaan. Sitten kävimme katsomassa seuraavan kokoontumispaikan, joka oli PiiSpa.

Kello 12 meillä oli lounas. Ruokana oli jauhelihakeittoa ja kahta eri salaattia. Jälkkäriksi saimme vispipuuroa ja KAHVIA. Sitä osa oli kaivannutkin kovasti :'D

Lounaan jälkeen meillä oli leirikoulun aloitus, jossa meille kerrottiin Piispalan sääntöjä ja ohjeita. Sitten suuntasimme kuplahallille leiriolympialaisiin. Olympialaisissa meidät jaettiin ryhmiin, ja kisasimme 10 eri lajissa. Voittajajoukkueeksi selviytyi hevoset ja hyvänä kakkosena olivat lampaat.

Kun olympialaiset loppuivat, haimme päärakennuksesta kamamme, ja suuntasimme kohti rivitaloja. Opet jakoivat meille avaimet ja pääsimme majoittautumaan. Huoneet olivat isoja ja viihtyisiä. Osa ehti jo asettua taloksi, ja osalla aika meni kavereiden kanssa. Seuraava etaappi on päivällinen klo 16: 45.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti